A „magyar” és olasz rizottó közt bizony számos különbség lelhető fel. A mi konyhánkban a rizottó szárazabb, csirkehússal készül, némi zöldséggel. Gondoltam, itt az ideje ezen változtatni és jobban megismerni az eredetit. A krémes rizottót borsóval készítettem, a tetejét pedig parmezánnal is megszórtam. A receptből természetesen a száraz fehérbor sem hiányzik. Szerző: Nada I (Rebeka)
A „magyar” és olasz rizottó közt bizony számos különbség lelhető fel. A mi konyhánkban a rizottó szárazabb, csirkehússal készül, némi zöldséggel. Gondoltam, itt az ideje ezen változtatni és jobban megismerni az eredetit. A krémes rizottót borsóval készítettem, a tetejét pedig parmezánnal is megszórtam. A receptből természetesen a száraz fehérbor sem hiányzik. Szerző: Nada I (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak