Ehhez az édességhez tulajdonképpen csak egy jó sűrű pudingot kell főzni, és amíg a puding hűl, elkészíthetjük a többi 3 réteget. Az alapja tört vagy darált keksz olvasztott vajjal és porcukorral elkeverve, amire túrós krém, a puding és tejszínhabos krém kerül. A krémes tortát pár órára, vagy akár egy éjszakára is érdemes hűtőszekrénybe tenni. Miután már jól kihűlt és az egyes rétegek megkötöttek, felszeleteljük, tálaljuk.
Ehhez az édességhez tulajdonképpen csak egy jó sűrű pudingot kell főzni, és amíg a puding hűl, elkészíthetjük a többi 3 réteget. Az alapja tört vagy darált keksz olvasztott vajjal és porcukorral elkeverve, amire túrós krém, a puding és tejszínhabos krém kerül. A krémes tortát pár órára, vagy akár egy éjszakára is érdemes hűtőszekrénybe tenni. Miután már jól kihűlt és az egyes rétegek megkötöttek, felszeleteljük, tálaljuk.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak