TopReceptek.hu Desszertek, sütemények Sütés néküli édességek Krémtúrós pudingszelet sütés nélkül
Krémtúrós pudingszelet sütés nélkül
Recept Krémtúrós pudingszelet sütés nélkül
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

A krémtúrós pudingszeltet egy kisebb, magasabb falú tepsiben készítettem, hogy az egyes rétegek magasabbak legyenek. Mivel volt otthon kellő mennyiségű csokis vajas keksz, nem volt kérdés, hogy sütés nélküli édességet készítek. A két réteg vaníliaízű krémtúróval alaposan elkevert vaníliapuding és tejszínhab. A végeredmény pompás lett! Az édességnek nem árt pár óra pihentetés a hűtőszekrényben, utána pedig bátran fogyasztható. Szerző: Triniti

TopPetra TopPetra    ·   29.5.2019

Krémtúrós pudingszelet sütés nélkül

A krémtúrós pudingszeltet egy kisebb, magasabb falú tepsiben készítettem, hogy az egyes rétegek magasabbak legyenek. Mivel volt otthon kellő mennyiségű csokis vajas keksz, nem volt kérdés, hogy sütés nélküli édességet készítek. A két réteg vaníliaízű krémtúróval alaposan elkevert vaníliapuding és tejszínhab. A végeredmény pompás lett! Az édességnek nem árt pár óra pihentetés a hűtőszekrényben, utána pedig bátran fogyasztható. Szerző: Triniti

40 perc
Elkészítés
Alapanyagok

Alap:

250 g
háztartási keksz vagy vajas keksz csokibevonattal
650 ml
tej
2 csomag
vanília ízű pudingpor
130 g
vaníliaízű krémtúró
2 csomag
vaníliacukor

Szükségünk lesz még:

250 ml
habtejszín
1 csomag
habfixáló
ízlés szerint cukor

Tetejére:

reszelt csokoládé
Recept elkészítése
Nyomtatás
40 perc
Elkészítés
  1. A tepsi alját kibéleljük a keksszel.
  2. A tejből, pudingporból és vaníliacukorból sűrű pudingot főzünk, hozzáadjuk a vaníliaízű krémtúrót, alaposan eldolgozzuk és elegyengetjük. Erre kerül még egy réteg keksz.
  3. A második kekszes rétegre rákenjük a habfixálóval és cukorral habbá vert habtejszínt.
  4. A tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.
  5. Hűtőszekrénybe tesszük, pár óra pihentetés után felszeleteljük és tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása