Igaz klasszikus recept, ami a pénztárcát is kíméli. A krumplistésztához nem kell sok hozzávaló, mégis laktató, ínycsiklandó fogás varázsolható az asztalra. Nagy előnye, hogy nagyon gyorsan elkészül, sütni nem kell, csupán el kell keverni az előkészített hozzávalókat. Ez esetünkben nem más, mint a kiválasztott tészta (kocka vagy fodros), a burgonya és a paprikás vöröshagyma. Fűszernek csal sót és borsot használtam plusszban.
Igaz klasszikus recept, ami a pénztárcát is kíméli. A krumplistésztához nem kell sok hozzávaló, mégis laktató, ínycsiklandó fogás varázsolható az asztalra. Nagy előnye, hogy nagyon gyorsan elkészül, sütni nem kell, csupán el kell keverni az előkészített hozzávalókat. Ez esetünkben nem más, mint a kiválasztott tészta (kocka vagy fodros), a burgonya és a paprikás vöröshagyma. Fűszernek csal sót és borsot használtam plusszban.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak