Puha tortalap, jó sok banán, csokoládékrém és csokiöntet – ezek a finomságok alkotják a kubai tortát. A hozzávalók tökéletesen kiegészítik egymást, és az elkészítés során egy kis csavart is lehet vinni az elkészítésbe. Részemről az egyik az volt, hogy a krémhez gesztenyés csokoládét – bonbont használtam, a tortaalapot pedig narancsos lekvárral kentem meg. Nekem nagyon beváltak ezek az ízek, és biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a maga kombinációját.
Puha tortalap, jó sok banán, csokoládékrém és csokiöntet – ezek a finomságok alkotják a kubai tortát. A hozzávalók tökéletesen kiegészítik egymást, és az elkészítés során egy kis csavart is lehet vinni az elkészítésbe. Részemről az egyik az volt, hogy a krémhez gesztenyés csokoládét – bonbont használtam, a tortaalapot pedig narancsos lekvárral kentem meg. Nekem nagyon beváltak ezek az ízek, és biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja a maga kombinációját.
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül