A sütemény egyik nagy előnye, hogy a megsült tésztából szinte bármilyen alakot vághatunk ki. Nálunk nagyon menő a félhold, de akár sima korongokat vagy csillagokat is készíthetünk. A tészta rendkívül puha és lágy, a tetejét pedig a dió teszi igazán különlegessé. Tálalás előtt még egy kis porcukor kerül a tetejére, és nagyjából ennyi. A végeredménnyel mindenki elégedett lehet, csak ajánlani tudom. Szerző: Jaja
A sütemény egyik nagy előnye, hogy a megsült tésztából szinte bármilyen alakot vághatunk ki. Nálunk nagyon menő a félhold, de akár sima korongokat vagy csillagokat is készíthetünk. A tészta rendkívül puha és lágy, a tetejét pedig a dió teszi igazán különlegessé. Tálalás előtt még egy kis porcukor kerül a tetejére, és nagyjából ennyi. A végeredménnyel mindenki elégedett lehet, csak ajánlani tudom. Szerző: Jaja
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak