Lágy diós szelet tönkölybúzából, joghurtos-csokis öntettel
A diós-répás sütemények zseniálisak! Ha kellő odafigyeléssel vannak fűszerezve, akkor megunhatatlanok és letehetetlenek! Ráadásul ez a lágy diós-répás szelet tönkölybúzából készült, a krém pedig fehér csokoládé, kevés olaj és natúr joghurt keveréke. A tetejére még kókuszreszeléket is szórtam ettől pedig még finomabb és még illatosabb lett a sütemény. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 30.4.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Édes sütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Tészta (1 bögre = 300 ml):
2 bögretönkölybúzaliszt
1 bögrenádcukor
1/2 bögredióbél
1/2 bögreolaj
1/2 bögretej
3 dbtojás
3 dbnagyobb sárgarépa
1 csomagsütőpor
1 ev. kanálméz
1 kv. kanálfahéj
csipet szerecsendió
Öntet:
250 mlnatr joghurt
100 gfehér csokoládé
50 gvaj
kókuszreszelék díszítéshez
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Hrnkový špaldový koláček s mrkví a jogurtovou polevou.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Sypane orkiszowe ciasto z marchewką i polewą jogurtową.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS