Lágy fánk pudinggal, tejszínhabbal, gyümölccsel

Hozzáadta: TopPetra, 11.3.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Fánkok, képviselőfánkok, Ünnepek, Farsang
KÜLDÖTT KÉPEK
Húha, ez bizony nagyon durván finom! A lágy fánk nemcsak pudingos krémmel van töltve, hanem pompás gyümölccsel és tejszínhabbal is! Ez a réteges finomság mindenkit levesz a lábáról, és megállja a helyét minden ünnep alkalmával! Ebből a fánkból bizony egy darab nem elég, és ha készítjük, akkor készüljünk fel arra, hogy még sokat fogjuk sütni. Szerző: Mineralka
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 11.3.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Fánkok, képviselőfánkok, Ünnepek, Farsang
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
500 gfinomliszt
100 gmajonéz
3 dbtojássárga
250 mltej
30 gélesztő
2 ev. kanálkristálycukor
2 ev. kanálrum
2 ev. kanálolaj
csipet só
Krém:
1 csomagvanília ízű pudingpor
500 mltej
ízlés szerint kristálycukor
250 mlhabtejszín
eper vagy más gyümölcs
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS