A sárgarépa egyik legjobb felhasználási módja szerintem a répatorta. Édes, narancssárga, és rendkívül jól passzol hozzá a dió és a fahéj. Nem csoda, hogy a répatorta házi marcipánnal sokszor kerül az asztalra. Én finom, krémes öntettel készítem, amit a torta közepébe is csempészek, majd az egész tortát ezzel vonom be. Ha időm engedi, akkor marcipánt is készítek. Szerencsére beszereztem répa alakú formákat, amibe csak beleteszem a narancssárgára színezett marcipánt, és már el is készültek a díszek. Az elkészült sütemény puha, finom, édes, nehéz neki ellenállni.
A sárgarépa egyik legjobb felhasználási módja szerintem a répatorta. Édes, narancssárga, és rendkívül jól passzol hozzá a dió és a fahéj. Nem csoda, hogy a répatorta házi marcipánnal sokszor kerül az asztalra. Én finom, krémes öntettel készítem, amit a torta közepébe is csempészek, majd az egész tortát ezzel vonom be. Ha időm engedi, akkor marcipánt is készítek. Szerencsére beszereztem répa alakú formákat, amibe csak beleteszem a narancssárgára színezett marcipánt, és már el is készültek a díszek. Az elkészült sütemény puha, finom, édes, nehéz neki ellenállni.
Blogom Renyvel: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak
Szeretnélek megkérdezni, hogy a répa tortához hány dl-es bögrét használsz? Köszönöm