Lágy krém csupán 4 hozzávalóból

Hozzáadta: TopPetra, 18.3.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Édes krémek, öntetek
KÜLDÖTT KÉPEK
Imádom a könnyű krémeket! Főleg, ha nincs benne rengeteg vaj. Ez a lágy krém pont megfelel ennek az elképzelésnek: habtejszín, mascarpone, olvasztott fehér csokoládé és cukor tökéletes keveréke. Ideális tortákhoz, süteményekhez. Az egye rétegeket, süteménylapokat vígan megkenhetjük vele, de bevonónak is tökéletes. Fantasztikusan illik édes és fanyar gyümölcshöz is.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 18.3.2020
Kategória: Desszertek, sütemények, Édes krémek, öntetek
Előkészítés:
ALAPANYAGOK
Szükségünk lesz (1 bögre = 250 ml):
1 bögrehabtejszín
2 ev. kanálporcukor
2 tábafehér csokoládé (200 g)
1 bögremascarpone
- Előkészítjük a hozzávalókat.
- A habtejszínt a cukorral kemény habbá verjük.
- A csokoládét gőzfürdő felett felolvasztjuk. Miután felolvadt, hozzáadjuk a mascarpone-t. Eldolgozzuk, kihűtjük.
- A csokoládés-mascarponés keveréket eldolgozzuk a habtejszínnel.
- Finom, lágy, kenhető, tökéletes muffinokhoz, kis édes kosárkákhoz, tortákhoz.
Forrás: Hungryfoodlove
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS