A lágy mézes-krémes szelet pihe-puha mézes két tésztalapból készül, az egyikre rávisszük a vaníliás krémet és a tejszínhabot, majd letakarjuk a második lappal. A sütemény rendkívül finom és habkönnyű. Hogy a vaníliakrém és a tejszínhab szép magas legyen, kisebb tepsit használtam, és a végén nagyon gusztusos süteménykockákat kaptam. Ha akad otthon egy kis mentalevél (tisztában vagyok vele, hogy ez nem alapfűszer, nálunk is csak hébe-hóba van, amikor éppen találok a boltban), akkor azzal is díszíthetjük a kis kockák tetejét. Ha van elég időnk és kedvünk, akkor nagyobb tepsiben is készíthetjük. Én ilyenkor 4 vékony tésztát sütök, és ezek közé teszem felváltva a krémeket.
A lágy mézes-krémes szelet pihe-puha mézes két tésztalapból készül, az egyikre rávisszük a vaníliás krémet és a tejszínhabot, majd letakarjuk a második lappal. A sütemény rendkívül finom és habkönnyű. Hogy a vaníliakrém és a tejszínhab szép magas legyen, kisebb tepsit használtam, és a végén nagyon gusztusos süteménykockákat kaptam. Ha akad otthon egy kis mentalevél (tisztában vagyok vele, hogy ez nem alapfűszer, nálunk is csak hébe-hóba van, amikor éppen találok a boltban), akkor azzal is díszíthetjük a kis kockák tetejét. Ha van elég időnk és kedvünk, akkor nagyobb tepsiben is készíthetjük. Én ilyenkor 4 vékony tésztát sütök, és ezek közé teszem felváltva a krémeket.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak