Lágy, puha almás szelet

Recept Lágy, puha almás szelet
KÜLDÖTT KÉPEK
Recept Lágy, puha almás szelet

Semmi turmixolás, semmi hosszú előkészület, semmi vajas krém, csupán pár egyszerű mozdulat. Ebben van ennek az almás szeletnek a titka. Csak egy bögre kell, kimérjük a hozzávalókat, majd készre sütjük. Szerző: Lacusin

KÜLDÖTT KÉPEK
Recept Lágy, puha almás szelet

ALAPANYAGOK

Tészta:

1 bögrebúzafinomliszt
1 bögrerétesliszt
2 dbalma
2 ev. kanálkakaó
1 bögretej
1 dbtojás
1/2 bögreolaj
1 bögrekristálycukor
1 csomagsütőpor, vagy mézeskalács sütőpor
1 csomagvaníliacukor

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A lisztet a sütőporral elkeverjük. Hozzáadjuk a kakaót, a kristálycukrot és a vaníliacukrot.
  2. A száraz hozzávalókhoz kerül az olaj, a tej, a tojás és a kis lyukú reszelőn lereszelt alma. Elkeverjük.
  3. A kapott, sima állagú tésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, 180 fokos sütőben készre sütjük. A tetejét porcukorral megszórhatjuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás