Amikor nincs időm kelt tésztát készíteni (és ilyen elég gyakran van), akkor alternatív megoldás után kell nézni. Szerencsére akad lehetőség bőven, és ezért is szeretem ezeket a csodás, lágy tejfölös táskákat. Legutóbb lekváros töltelékkel töltöttem meg őket. A töltelékhez a finom házi lekvárt rummal és darált piskótával kevertem el – a piskótának köszönhetően sütés közben a lekvár nem folyt ki. A megsült, de még forró táskácskákat egy kevés rummal is meglocsoltam, majd miután kihűltek, porcukorral szórtam meg. Mennyei lett! Szerző: Danka
Amikor nincs időm kelt tésztát készíteni (és ilyen elég gyakran van), akkor alternatív megoldás után kell nézni. Szerencsére akad lehetőség bőven, és ezért is szeretem ezeket a csodás, lágy tejfölös táskákat. Legutóbb lekváros töltelékkel töltöttem meg őket. A töltelékhez a finom házi lekvárt rummal és darált piskótával kevertem el – a piskótának köszönhetően sütés közben a lekvár nem folyt ki. A megsült, de még forró táskácskákat egy kevés rummal is meglocsoltam, majd miután kihűltek, porcukorral szórtam meg. Mennyei lett! Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak