Lágy tojásos szendvicskrém

Az egyik kedvenc szendvicskrémem a lágy tojásos szendvicskrém. Nemcsak én szeretem, hanem a család is. A főtt tojást én mindig lereszelem, krémsajttal, vajjal, egy kevés tejszínnel elkeverem. Az egyik legizgalmasabb alapanyag, amit a szendvicskrémbe teszek, az az apróra vágott újhagyma vagy metélőhagyma. Sózva, borsozva, alaposan elkeverve tálalom. Tökéletes reggelire, uzsonnának, vacsorának. Szerző: Triniti

Hozzáadta:, 19.3.2018
Kategória: Szendvicskrémek, sós krémek
Előkészítési idő:
Recept Lágy tojásos szendvicskrém

Hozzávalók

2 dbtojás
200 gnatúr krémsajt
50 gvaj
2 ev. kanáltej vagy főzőtejszín
50 gújhagyma
só és bors

Elkészítés menete

  1. A tojásokat keményre főzzük, héját eltávolítjuk, teljesen kihűtjük.
  2. A tojást kis lyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a krémsajtot, a puha vajat és a tejet/tejszínt.
  3. Hozzáadjuk az apróra vágott újhagymát.
  4. Sózzuk és borsozzuk, alaposan elkeverjük.