Lágy, túrós háromszögek vaníliás-fahéjas cukorba forgatva

Egyszerű finomság a hét minden napjára! A tésztát könnyen el tudjuk készíteni, kinyújtjuk, majd ebből vágjuk ki a korongokat. A korongokat félbe hajtjuk, majd ezt is felezzük, így aranyos kis réteges cikkeket kapunk. A kész cikkeket fahéjas cukor és vaníliacukor keverékébe forgatjuk, végül az egészet készre sütjük. A sütemény szinte szétolvad a nyelven! Kezdő szakácsoknak is szeretettel ajánlom. Szerző: Triniti

Hozzáadta:, 2.3.2019
Kategória: Sütemények, Desszertek
Előkészítési idő:
Főzési/sütési idő:
Recept Lágy, túrós háromszögek vaníliás-fahéjas cukorba forgatva

Hozzávalók

250 gbúzafinomliszt
250 gvaj
250 glágy túró
1 csomagvaníliacukor
1 csomagfahéjas cukor

Elkészítés menete

  1. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kockára vágott vajat és a lágy túrót.Tipp: Sós torta lépésről lépésre, fotókkal
  2. Tésztává dolgozzuk, vékonyra nyújtjuk és korongokat szaggatunk ki belőle. Minden egyes korongot félbe hajtunk, majd azt is félbe hajtjuk.
  3. Vaníliacukor és fahéjas cukor keverékébe forgatjuk.Tipp: 14 inspiráló húsvéti fogás - a legjobbak legjobbjai
  4. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.