Lágy, túrós háromszögek vaníliás-fahéjas cukorba forgatva

Recept Lágy, túrós háromszögek vaníliás-fahéjas cukorba forgatva
KÜLDÖTT KÉPEK

Egyszerű finomság a hét minden napjára! A tésztát könnyen el tudjuk készíteni, kinyújtjuk, majd ebből vágjuk ki a korongokat. A korongokat félbe hajtjuk, majd ezt is felezzük, így aranyos kis réteges cikkeket kapunk. A kész cikkeket fahéjas cukor és vaníliacukor keverékébe forgatjuk, végül az egészet készre sütjük. A sütemény szinte szétolvad a nyelven! Kezdő szakácsoknak is szeretettel ajánlom. Szerző: Triniti

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

250 gbúzafinomliszt
250 gvaj
250 glágy túró
1 csomagvaníliacukor
1 csomagfahéjas cukor

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a kockára vágott vajat és a lágy túrót.
  2. Tésztává dolgozzuk, vékonyra nyújtjuk és korongokat szaggatunk ki belőle. Minden egyes korongot félbe hajtunk, majd azt is félbe hajtjuk.
  3. Vaníliacukor és fahéjas cukor keverékébe forgatjuk.
  4. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás