Egyszerű finomság a hét minden napjára! A tésztát könnyen el tudjuk készíteni, kinyújtjuk, majd ebből vágjuk ki a korongokat. A korongokat félbe hajtjuk, majd ezt is felezzük, így aranyos kis réteges cikkeket kapunk. A kész cikkeket fahéjas cukor és vaníliacukor keverékébe forgatjuk, végül az egészet készre sütjük. A sütemény szinte szétolvad a nyelven! Kezdő szakácsoknak is szeretettel ajánlom. Szerző: Triniti
Egyszerű finomság a hét minden napjára! A tésztát könnyen el tudjuk készíteni, kinyújtjuk, majd ebből vágjuk ki a korongokat. A korongokat félbe hajtjuk, majd ezt is felezzük, így aranyos kis réteges cikkeket kapunk. A kész cikkeket fahéjas cukor és vaníliacukor keverékébe forgatjuk, végül az egészet készre sütjük. A sütemény szinte szétolvad a nyelven! Kezdő szakácsoknak is szeretettel ajánlom. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak