Ahány ház, annyi szokás, és bizony annyi fánk recept. Ezzel a változattal Németországban és Brazíliában találkoztam. Adta magát a dolog, hogy én is elkészítsem a lágy, vaníliapudingos fánkot. A tésztához élesztőport használtam, a krém pedig egész egyszerűen vaníliás puding keményítővel készítve. A krémet nem kevertem ki vajjal, és így is tökéletes lett. Szerző: Triniti
Ahány ház, annyi szokás, és bizony annyi fánk recept. Ezzel a változattal Németországban és Brazíliában találkoztam. Adta magát a dolog, hogy én is elkészítsem a lágy, vaníliapudingos fánkot. A tésztához élesztőport használtam, a krém pedig egész egyszerűen vaníliás puding keményítővel készítve. A krémet nem kevertem ki vajjal, és így is tökéletes lett. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak