Nem egy gyors étel, az biztos, de ha vacsoravendégeket várunk, akkor ez egy tökéletes választás! Fűszernek csupán sót választottam, a köret pedig rajtunk múlik, szinte bármi lehet. A kacsát alacsony hőfokon 7-8 órát sütjük, majd magas hőfokon további egy órát sütjük, hogy megkapja a tökéletes aranybarna színt.
Nem egy gyors étel, az biztos, de ha vacsoravendégeket várunk, akkor ez egy tökéletes választás! Fűszernek csupán sót választottam, a köret pedig rajtunk múlik, szinte bármi lehet. A kacsát alacsony hőfokon 7-8 órát sütjük, majd magas hőfokon további egy órát sütjük, hogy megkapja a tökéletes aranybarna színt.
Szerző: Naďa I. (Rebeka)
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak