Lassan sült sertéscomb

Recept Lassan sült sertéscomb

Hozzáadta: TopPetra, 4.9.2016

Kategória: Húsételek, Sertéshús, Főétkezések, Ebéd

KÜLDÖTT KÉPEK

Egyszerű és nagszerű sült sertéscomb recept. Pofon egyszerű az elkészítése és a szalonnától különösen jó íze lesz.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 4.9.2016

Kategória: Húsételek, Sertéshús, Főétkezések, Ebéd

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

0.5 kgsertéscomb
15 dkgcsászárszalonna
ízlés szerint só, kömény

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A húst besózzuk, ízlés szerint köménymaggal ízesítjük, majd belegöngyöljük a szalonnába.
  2. A húst 220 °C-ra előmelegített sütőben fél órát sütjük, ezt követően a hőfokot 150 °C-ra levesszük és további 1,5 órát sütjük.
  3. A sütést követően a sütőt lekapcsoljuk, a húst pedig a forró sütőben további fél órát hagyjuk pihenni. Ügyeljünk arra, hogy a sütés és pihentetés alatt a sütő ajtaját ne nyissuk ki.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás