Lilakáposztán sült csirkecomb

Recept Lilakáposztán sült csirkecomb

Hozzáadta: TopPetra, 8.9.2016

Kategória: Főételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

KÜLDÖTT KÉPEK

A lilakáposztán sült csirkecomb tökéletes választás egy ízletes ebédhez. Zsemlegombóccal, vagy más körettel is tálalható. Finom és egészséges, igazán laktató fogás.

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 8.9.2016

Kategória: Főételek, Húsételek, Csirkehús, Főétkezések, Ebéd, Vacsora

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Hozzávalók

600 gcsirkecomb
500 gsavanyú lilakáposzta
1fej vöröshagyma
4 ev. kanálcukor
ízlés szerint só

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk és megszárítjuk, majd minden oldalról megsózzuk.
  2. Egy sütőtál aljára rárakjuk a káposztát, megszórjuk cukorral és rárakjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd jól összekeverjük.
  3. A káposztára rárakjuk a csirkecombokat, és 180 °C-on körülbelül 1 óra alatt készre sütjük. Sütés közben a káposzta alá szükség szerint vizet öntünk. A káposztás csirkecombokat burgonyás gombóccal tálaljuk.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás