Lilakáposztán sült csirkecomb

A lilakáposztán sült csirkecomb tökéletes választás egy ízletes ebédhez. Zsemlegombóccal, vagy más körettel is tálalható. Finom és egészséges, igazán laktató fogás.

Hozzáadta:, 8.9.2016
Kategória: Főételek
Előkészítési idő:
Főzési/sütési idő:
Lilakáposztán sült csirkecomb

Hozzávalók

Hozzávalók
600 gcsirkecomb
500 gsavanyú lilakáposzta
1fej vöröshagyma
4 ev. kanálcukor
ízlés szerint só

Elkészítés menete

  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk és megszárítjuk, majd minden oldalról megsózzuk.
  2. Egy sütőtál aljára rárakjuk a káposztát, megszórjuk cukorral és rárakjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd jól összekeverjük.
  3. A káposztára rárakjuk a csirkecombokat, és 180 °C-on körülbelül 1 óra alatt készre sütjük. Sütés közben a káposzta alá szükség szerint vizet öntünk. A káposztás csirkecombokat burgonyás gombóccal tálaljuk.