TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Lilakáposztán sült csirkecomb
Lilakáposztán sült csirkecomb
Recept Lilakáposztán sült csirkecomb
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra    ·   8.9.2016

Lilakáposztán sült csirkecomb

A lilakáposztán sült csirkecomb tökéletes választás egy ízletes ebédhez. Zsemlegombóccal, vagy más körettel is tálalható. Finom és egészséges, igazán laktató fogás.

15 perc
Elkészítés
60 perc
Sütés/főzés

SZEZONÁLIS ÉTELEK

Alapanyagok

Hozzávalók

600 g
csirkecomb
500 g
savanyú lilakáposzta
1
fej vöröshagyma
4 ev. kanál
cukor
ízlés szerint só
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk és megszárítjuk, majd minden oldalról megsózzuk.
  2. Egy sütőtál aljára rárakjuk a káposztát, megszórjuk cukorral és rárakjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd jól összekeverjük.
  3. A káposztára rárakjuk a csirkecombokat, és 180 °C-on körülbelül 1 óra alatt készre sütjük. Sütés közben a káposzta alá szükség szerint vizet öntünk. A káposztás csirkecombokat burgonyás gombóccal tálaljuk.

Videó kóstolók

Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni

Receptgyűjtemények

Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül

Több gyűjtemény
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása

Legújabb receptek

Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak

Több recept