TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Lilakáposztán sült csirkecomb
Lilakáposztán sült csirkecomb
Recept Lilakáposztán sült csirkecomb
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   8.9.2016

Lilakáposztán sült csirkecomb

A lilakáposztán sült csirkecomb tökéletes választás egy ízletes ebédhez. Zsemlegombóccal, vagy más körettel is tálalható. Finom és egészséges, igazán laktató fogás.

15 perc
Elkészítés
60 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok

Hozzávalók

600 g
csirkecomb
500 g
savanyú lilakáposzta
1
fej vöröshagyma
4 ev. kanál
cukor
ízlés szerint só
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csirkecombokat alaposan megmossuk és megszárítjuk, majd minden oldalról megsózzuk.
  2. Egy sütőtál aljára rárakjuk a káposztát, megszórjuk cukorral és rárakjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd jól összekeverjük.
  3. A káposztára rárakjuk a csirkecombokat, és 180 °C-on körülbelül 1 óra alatt készre sütjük. Sütés közben a káposzta alá szükség szerint vizet öntünk. A káposztás csirkecombokat burgonyás gombóccal tálaljuk.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása