Hogy miért luxus? Csak elég ránézni a hozzávalókra. És hogy miért dalmata? Mert világos és sötét, vaníliás és kakaós ízek, textúrák váltogatják egymást. A végeredmény pedig egyszerűen a mennybe repít! Imádom, ahogy már az alapja is világos és kakaós tészta keveréke, a tetején pedig a csokipudingos krém és lágy tejszínhab csodákra képes. Szerző: Jaja79
Hogy miért luxus? Csak elég ránézni a hozzávalókra. És hogy miért dalmata? Mert világos és sötét, vaníliás és kakaós ízek, textúrák váltogatják egymást. A végeredmény pedig egyszerűen a mennybe repít! Imádom, ahogy már az alapja is világos és kakaós tészta keveréke, a tetején pedig a csokipudingos krém és lágy tejszínhab csodákra képes. Szerző: Jaja79
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak