A tojásfehérjét a kristálycukorral habbá verjük. Belekeverjük a tojássárgát, a lisztet és darát, kakaóport, sütőport. Margarinnal kikent és liszttel beszórt tepsibe tesszük, 180 fokon készre sütjük.
A tejből, vaníliacukorból, pudingporból, lisztből, cukorból sűrű pudingot főzünk, kihűtjük.
A margarint habosra verjük, ebbe dolgozzuk bele kis adagokban a pudingot.
A pudingot rákenjük a kihűlt tésztára, majd ennek a tetejére kerül a tejszínhab.
A kristálycukrot karamellizáljuk, tejjel felöntjük és addig kevergetjük, amíg a karamell fel nem oldódik. Óvatosan dolgozzunk, mert megégethetjük magunkat!
A karamellás tejet kihűtjük, hozzáadjuk a krémport, készre verjük, ezt kenjük rá a pudingos rétegre.
Reszelt csokival vagy kakaóval díszítjük. Jó étvágyat!