Klasszikus almás pite
Hozzáadva: 1.5.2018
A jól bevált recepteken nem kel változtatni, úgy jók, ahogy vannak. Például ez a tökéletes, klasszikus almás pite. Már ezerszer ettem és készítettem el, de mindig meglep, mennyire finom, mennyire puha és gyümölcsös. Pedig nincs benne semmi varázslat, csupán egy-két alapanyag. Szeretem a sok almát, a kevesebb cukrot, a jó sok fahéjat, így az almát így fűszereztem be. Már a sütés alatt pompás illat árasztotta el a konyhát. Szerző: Triniti
Előkészítés 60 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Sárgamázas kókuszos szelet
Hozzáadva: 2.6.2017
A kókuszos édességeket nagyon szeretem, és gyerekkoromban anyukám is gyakran készítette a sárgamázas kókuszos szeletet. Nemcsak ünnepekre, hanem akár hétköznapokon is megesett rajtunk a szíve és megörvendeztetett minket ezzel a finomsággal. A recept nagyon egyszerű. A kakaós tészta közt lévő jó vastag kókuszos töltelék adja a lelkét a süteménynek, és a cukorral sem spóroltam. A sárga, fehér és barna rétegek pedig kinézetre is feldobják a kókuszos szeletet.
RECEPT MEGJELENÍTÉSE
Karamellkekszes szelet sütés nélkül
Hozzáadva: 28.6.2020
Hát, ha tehetitek és a boltokban láttok, akkor mindenképp próbáljátok ki a vaníliás kekszet! Nekem a Lotus vált be, de már találkoztam hasonlóval nagyobb boltokban. Ha ez megvan, a többi már gyerekjáték. A habtejszínt, habfixálót és vaníliacukrot kemény habbá verjük egy jó teljesítményű kézi robotgéppel, és már csak a rétegezés marad hátra: kekszes réteg, hab, kekszes réteg, hab... A kész sütit már csak jól le kell hűteni (egy éjszakát is hagyhatjuk pihenni hűtőszekrénybe), utána pedig bezsebelhetjük az elismerést. Szerző: Simona
Előkészítés 15 perc
RECEPT MEGJELENÍTÉSE Csokoládés keksz mandulával
Hozzáadva: 7.12.2019
A csokoládés kekszhez használt tésztával végtelenül egyszerű dolgozni! Csak nyomózsákba töltjük és megformázzuk a kekszeket. A kekszek nem folytak szét, megtartották alakjukat, az ízük pedig fenséges! Díszítésnek csokoládés öntetet használtam, a csokoládéra pedig aprított mandulát szórtam. Remélem, nektek is ízleni fog! Szerző: Petra
RECEPT MEGJELENÍTÉSE