A tojásfehérjét csipet sóval habbá verjük. Beledolgozzuk a cukrot, a vizet, tojássárgát, mákot, citrom héját, sütőporral elkevert lisztet.
A tésztát 30x40 cm-es, sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, 175 fokos sütőben készre sütjük. Kihűtjük. A tésztát a tepsiből kiforgatjuk, a sütőpapírt lehúzzuk, majd ketté vágjuk – 2 db. 30x20 cm-es tésztalapot kapunk.
A tejből, kristálycukorból, vaníliacukorból, pudingporból sűrű kását főzünk. Kihűtjük. A vajat habosra verjük, majd kis adagokban belekeverjük a kását és a citrom levét.
Az egyik tésztalapot tálcára tesszük – amelyik felén volt a sütőpapír, az lesz felül. Rákenjük a krémet, rátesszük a másik tésztalapot (a sütőpapiros felével felfelé).
Az öntethez a hozzávalókat alaposan elkeverjük, ráöntjük a süti tetejére. Megvárjuk, míg megszárad.
A tészta széleit levágjuk. Felszeletlejük, tálaljuk. Jó étvágyat!