Málnás sajttorta csokoládéval

Recept Málnás sajttorta csokoládéval
KÜLDÖTT KÉPEK

A málnás sajttorta íze és színe az, ami igazán megfogja az ember szívét. A csoki már csak ráadás.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

Alap:

250 gvajas keksz
100 gvaj

Töltelék:

750 glágy túró
150 gporcukor
200 gtejföl
3 ev. kanálfagyasztott málna

Öntet:

150 gétcsokoládé
100 mlhabtejszín

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A kekszet porrá törjük, olvasztott vajjal elkeverjük, 26 cm átmérőjű sütőforma aljára nyomkodjuk, 180 fokon 10 percig sütjük.
  2. A töltelékhez a hozzávalókat elkeverjük, rátesszük a kekszes alapra, 160 fokon 50 percig sütjük.
  3. Kihűtjük. A csokit a tejszínnel felolvasztjuk, ráöntjük a tetejére. Egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás