Mandarinos kevert sütemény

Hozzáadta: TopPetra, 20.7.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Mandarin, Gyümölcs szerint, Kevert sütemények, Édes sütemények
KÜLDÖTT KÉPEK
A puha kevert sütemények tökéletesen illeszkednek minden étkezéshez. Nemcsak a mindennapokat dobják fel, hanem az ünnepségek alkalmával is megállják a helyüket. Igazi csemege a mandarinos kevert sütemény, amihez mandarin konzervet használtam. Ha netán valaki sajnálja kiönteni a levet, akkor azt javaslom, öntse fel tejjel és készítsen sűrű vaníliapudingot vagy vaníliakrémet. Ezzel is meg lehet bolondítani a sütit.
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 20.7.2018
Kategória: Desszertek, sütemények, Mandarin, Gyümölcs szerint, Kevert sütemények, Édes sütemények
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
4 dbtojássárga
200 gkristálycukor
1 csomagvaníliacukor
100 mlolaj
100 mlvíz
200 gbúzafinomliszt
1 csomagsütőpor
4 dbtojásfehérje
2 x 300 gmandarin konzerv
- A tojássárgát a kristálycukorral és vaníliacukorral habosra dolgozzuk, hozzáadjuk az olajat és a vizet, majd egységes masszává keverjük.
- Óvatosan belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet, majd utolsó lépésben a csipet sóval habossá vert tojáshabot.
- Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük (legyen a tepsi magasabb falú), a tetejét megszórjuk a lecsepegtetett mandarinnal.
- 170 fokon aranyszínűre sütjük.
Blogom: Pečení všeho druhu ORIGINAL
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Bublanina s mandarinkami.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Bublanina s mandarínkami.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Ciasto z mandarynkami.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Biskuitkuchen mit Mandarinen an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS