Ezzel a recepttel Prágában találkoztam az egyik kiruccanás során, és annyira ízlett, hogy az ismerősöktől elkértem a receptet. Azóta én is készítem. Csehországban nem marhagulyásnak hívják galuskával, hanem „magyar” gulyásnak. Kérdeztem, miért is, de nem kaptam rá választ, és megelégedtem azzal, hogy nagyon finom. Csupán egyetlen változtatást csináltam: nekem az eredetileg használt fél kiló hagyma túl soknak tűnt ehhez a mennyiségű húshoz, kicsivel kevesebbet használtam. A hús istenien puha lett, a szósz kellően sűrű, ahogy én szeretem, a galuska pedig tökéletesen kiegészítette az egész fogást. Tartalmas étel, ami garantáltan csillapítja az éhséget.
Ezzel a recepttel Prágában találkoztam az egyik kiruccanás során, és annyira ízlett, hogy az ismerősöktől elkértem a receptet. Azóta én is készítem. Csehországban nem marhagulyásnak hívják galuskával, hanem „magyar” gulyásnak. Kérdeztem, miért is, de nem kaptam rá választ, és megelégedtem azzal, hogy nagyon finom. Csupán egyetlen változtatást csináltam: nekem az eredetileg használt fél kiló hagyma túl soknak tűnt ehhez a mennyiségű húshoz, kicsivel kevesebbet használtam. A hús istenien puha lett, a szósz kellően sűrű, ahogy én szeretem, a galuska pedig tökéletesen kiegészítette az egész fogást. Tartalmas étel, ami garantáltan csillapítja az éhséget.
Szerző: Nada I. /Rebeka/
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak