TopReceptek.hu Ünnepek Karácsony Karácsonyi desszertek Diós desszertek Medvetalp ahogy Petra készíti
Medvetalp ahogy Petra készíti
Recept Medvetalp ahogy Petra készíti
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Egyszerű finomság, ami már pár éve a családi szakácskönyvben is megtalálható. Mindenkinek megvan a maga jól bevált trükkje, ezért a hozzávalókon, díszítésen is lehet bátran változtatni. Szerző: Petra H.

TopPetra TopPetra    ·   7.11.2021

Medvetalp ahogy Petra készíti

Egyszerű finomság, ami már pár éve a családi szakácskönyvben is megtalálható. Mindenkinek megvan a maga jól bevált trükkje, ezért a hozzávalókon, díszítésen is lehet bátran változtatni. Szerző: Petra H.

Alapanyagok
300 g
búzafinomliszt
200 g
porcukor
200 g
margarin
80 g
darált dió
80 g
darált manduka
1 db
tojás
1 kv. kanál
fahéj
1 ev. kanál
kakaó
1 csomag
vaníliacukor
5-6 db
darált szegfűszeg
Citrom reszelt héja
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A hozzávalókat eldolgozzuk, egy napig pihentetjük.
  2. Formákba töltjük.
  3. 170 fokon 7-10 perc alatt készre sütjük.
  4. Kihűtjük, kiforgatjuk a formából, díszítjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása