TopReceptek.hu Gyümölcs szerint Sárgabarack Megúszós kevert szelet barackkal és áfonyával
Megúszós kevert szelet barackkal és áfonyával
Recept Megúszós kevert szelet barackkal és áfonyával
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele

Amikor nincs kedvem méricskéni, akkor maradok a bögrés megoldásoknál. Ezekre szerencsére megvannak a jól bevált receptek, mint pl. ez a megúszós gyümölcsös sütemény.

TopPetra TopPetra    ·   26.7.2023

Megúszós kevert szelet barackkal és áfonyával

Amikor nincs kedvem méricskéni, akkor maradok a bögrés megoldásoknál. Ezekre szerencsére megvannak a jól bevált receptek, mint pl. ez a megúszós gyümölcsös sütemény.

20 perc
Elkészítés
35 perc
Sütés/főzés
Alapanyagok
1 bögre (vagy 8 púpos evőkanál)
rétesliszt
1 bögre (vagy 8 púpos evőkanál)
porcukor
1 bögre /vagy 20 evőkanál)
tej
2 db
tojás
½ bögre (vagy 1 evőkanál)
olaj
1 és ½ bögre (vagy 12 púpos evőkanál)
darált mák
1 csomag
vaníliacukor
1 csomag
sütőpor
7 db
sárgabarack
1 marék
áfonya
Recept elkészítése
Nyomtatás
20 perc
Elkészítés
35 perc
Sütés/főzés
  1. A lisztet, cukrot, tejet, tojást, olajat, darált mákot, vaníliacukrot, sütőport elkeverjük. A tésztát tepsibe öntjük.
  2. A barackot félbe vágjuk, kimagozzuk, rátesszük a tészta tetejére. Erre szórjuk rá az áfonyát.
  3. 180 fokos sütőben 30-35 percig sütjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása