Melegszendvics sonkával, sajttal és tojással

A klasszikus szendvicsek mindig finomak, a vendégsereg igazán szereti, de az igazat megvallva már kezdtem kicsit unni a tipikus szendvicseket. Gondoltam egyet, és a vendégeimet inkább melegszendviccsel leptem meg. Igaz, ami igaz, kicsit oda kell figyelni, mert a melegszendvics sonkával, sajttal és tojással frissen elkészülve, a sütőből kivéve a legfinomabb (persze azért várjuk meg, amíg a szendvics ehető hőmérsékletűvé hűlik), azonban megéri a fáradozást. Nem beszélve arról, hogy előételnek, de vacsorának is megállja a helyét.

Hozzáadta:, 14.11.2016
Kategória: Előételek, falatkák
Melegszendvics sonkával, sajttal és tojással

Hozzávalók

Hozzávalók:
szendvicskenyér
sonka
sajt
tojás
majonéz
ketchup
olaj

Elkészítés menete

  1. Egy tálban elkeverjük a majonézt, tojást és a ketchupot (vagy paradicsomszósz). Az arányokat mindenki maga határozza meg, ki mit szeret. Én 1 tojáshoz nagyjából 2-3 evőkanál majonézt és 2-3 evőkanál ketchupot vagy sűrű paradicsomszószt adok.
  2. A sonkát felkockázzuk, a sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd hozzákeverjük a majonézes-tojásos-paradicsomos keverékhez.
  3. A kenyereket tepsire tesszük, és megkenjük őket a feltéttel.
  4. A kenyereket 200 fokon készre sütjük.

Forrás: Vk