Az ősz beköszöntével előjönnek az őszi ízek, melyek közül az egyik kedvencem a dió. Bár ebben a mennyei Alexandra szeletben a dió kevésnek tűnhet, mégis fontos szerepet játszik a sütemény ízvilágában és textúrájában. Az apróra vágott, tepsiben sült pirított dió adja az egyik réteget, amit a puha mézes tészta, és a jobbnál-jobb krémes rétegek tesznek igazán ellenállhatatlanná. Nagyon fontos még a jó minőségű, lehetőleg házi, kedvenc lekvárunk. Pompás őszi finomság.
Az ősz beköszöntével előjönnek az őszi ízek, melyek közül az egyik kedvencem a dió. Bár ebben a mennyei Alexandra szeletben a dió kevésnek tűnhet, mégis fontos szerepet játszik a sütemény ízvilágában és textúrájában. Az apróra vágott, tepsiben sült pirított dió adja az egyik réteget, amit a puha mézes tészta, és a jobbnál-jobb krémes rétegek tesznek igazán ellenállhatatlanná. Nagyon fontos még a jó minőségű, lehetőleg házi, kedvenc lekvárunk. Pompás őszi finomság.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Izabelkának
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak