Az igazán roppanós mézes rolók karamellás krémmel töltve nagy népszerűségnek örvend a családban. Finom és ropogós mézes tészta, csokoládéba mártva, megtöltve a lágy, karamellás-vaníliapudingos krémmel. Elismerem, a rolók elkészítése igényel egy kis rutint. A tészta állaga nem mindig tökéletes, és néha egy kicsivel több vajat adok hozzá. A kiszaggatott kis korongokat feltekerem, megsütöm, csokoládéba mártom és megtöltöm a krémmel. Fontos, hogy ha sokat hagyjuk hűlni a korongokat, akkor egyre jobban fognak törni, és nem lehet őket felcsavarni. Egy kis türelemmel és kézügyességgel azonban pompás édesség varázsolható az asztalra.
Az igazán roppanós mézes rolók karamellás krémmel töltve nagy népszerűségnek örvend a családban. Finom és ropogós mézes tészta, csokoládéba mártva, megtöltve a lágy, karamellás-vaníliapudingos krémmel. Elismerem, a rolók elkészítése igényel egy kis rutint. A tészta állaga nem mindig tökéletes, és néha egy kicsivel több vajat adok hozzá. A kiszaggatott kis korongokat feltekerem, megsütöm, csokoládéba mártom és megtöltöm a krémmel. Fontos, hogy ha sokat hagyjuk hűlni a korongokat, akkor egyre jobban fognak törni, és nem lehet őket felcsavarni. Egy kis türelemmel és kézügyességgel azonban pompás édesség varázsolható az asztalra.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Blazena Sadovskának.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak