A látványos és ízletes édes falatkák méltán híres és közkedvelt képviselője a mini pavlova tortácska. Nagy előnye, hogy nem egy nagy tortából kell „valahogy” kinyerni a szeleteket, hanem rögtön sok kicsi tortácskát készítünk. A külső réteg ugyanúgy morzsálódik (és egyrészt ezért is szeretjük), de belül nagyon krémes. A krémességet tovább fokozza a kakaóval készített tejszínhab (kövezzetek meg, növényi habtejszínt használtam!), a díszítés pedig már csak kedv és fantázia kérdése. Szerző: Petra
A látványos és ízletes édes falatkák méltán híres és közkedvelt képviselője a mini pavlova tortácska. Nagy előnye, hogy nem egy nagy tortából kell „valahogy” kinyerni a szeleteket, hanem rögtön sok kicsi tortácskát készítünk. A külső réteg ugyanúgy morzsálódik (és egyrészt ezért is szeretjük), de belül nagyon krémes. A krémességet tovább fokozza a kakaóval készített tejszínhab (kövezzetek meg, növényi habtejszínt használtam!), a díszítés pedig már csak kedv és fantázia kérdése. Szerző: Petra
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak