Ünnepek, születésnapok, családi találkozók alkalmával szoktam készíteni ezeket az isteni kis Pavlova tortácskákat. Az alapja a cukros tojáshab, amit az ecet és kukoricakeményítő tesz tökéletessé. A megsült tortákat tejszínhabbal és gyümölccsel szoktam díszíteni, de akár csokidíszek is kerülhetnek a tetejére. Ez már ízlés dolga.
Ünnepek, születésnapok, családi találkozók alkalmával szoktam készíteni ezeket az isteni kis Pavlova tortácskákat. Az alapja a cukros tojáshab, amit az ecet és kukoricakeményítő tesz tökéletessé. A megsült tortákat tejszínhabbal és gyümölccsel szoktam díszíteni, de akár csokidíszek is kerülhetnek a tetejére. Ez már ízlés dolga.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak