Nápolyis darálós sütemény Nutellával töltve, csokoládéval díszítve

Recept Nápolyis darálós sütemény Nutellával töltve, csokoládéval díszítve

Hozzáadta: TopPetra, 26.11.2020

Kategória: Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek

KÜLDÖTT KÉPEK

Az egyik kedvencem! Szerencsére minden ünnep előtt legalább két-három héttel sütök egy adagot, így van időm tényleg kipróbálni, hogy még mindig jó-e. Szerencsére a válasz mindig igen. Szerző: Jaja

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 26.11.2020

Kategória: Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek

Előkészítés:
Sütés/főzés:

ALAPANYAGOK

1 dbtojás
60 gporcukor
350 gbúzafinomliszt
2 ev. kanálkókuszreszelék
3 dbMoments nápolyi
250 gvaj

Szükségünk lesz még:

Díszítéshez csokoládé
Töltéshez Nutella

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A nápolyit és a vajat nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd az egészből sima állagú tésztát gyúrunk. A tésztát ezután legalább egy órát pihentetjük.
  2. Ezután a tésztát beletesszük a darálóba és megformázzuk a finom kis formákat. A formákat sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük.
  4. Miután megsült, két kis alakzatot Nutellával tapasztjuk össze, majd a tetejét olvasztott csokoládéval díszítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás