Nápolyis darálós sütemény Nutellával töltve, csokoládéval díszítve
Az egyik kedvencem! Szerencsére minden ünnep előtt legalább két-három héttel sütök egy adagot, így van időm tényleg kipróbálni, hogy még mindig jó-e. Szerencsére a válasz mindig igen. Szerző: Jaja
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 26.11.2020
Kategória: Ünnepek, Karácsony, Karácsonyi desszertek
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
1 dbtojás
60 gporcukor
350 gbúzafinomliszt
2 ev. kanálkókuszreszelék
3 dbMoments nápolyi
250 gvaj
Szükségünk lesz még:
Díszítéshez csokoládé
Töltéshez Nutella
- A nápolyit és a vajat nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot, majd az egészből sima állagú tésztát gyúrunk. A tésztát ezután legalább egy órát pihentetjük.
- Ezután a tésztát beletesszük a darálóba és megformázzuk a finom kis formákat. A formákat sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük.
- 180 fokra előmelegített sütőben kb. 12 percig sütjük.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS