A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük. A tojássárgát a vaníliacukorral és olajjal felverjük, majd elkeverjük a tojásfehérje habbal. Beleforgatjuk a finomlisztet. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, 180 fokos sütőben készre sütjük.
A narancsdzsúszból, pudingporból és cukorból sűrű pudingot főzünk. Amíg még forró, belekeverjük a vajat. A pudingot ráöntjük a tészta tetejére, majd rárakjuk a narancsos piskótatallért.
A zselét a csomagoláson szereplő útmutató szerint előkészítjük a megfelelő mennyiségű folyadékkal. A habtejszínt felverjük, a feloldott zseléport a joghurttal elkeverjük, a tejszínhabbal elkeverjük, ízlés szerint még cukrot is adhatunk hozzá. A kapott krémet rákanalazzuk a piskótatallérok tetejére.
A zselatinhoz a port vízbe tesszük, felmelegítjük, majd amikor felolvadt, ráöntjük a megdermedt narancsos krém tetejére. Kihűtjük, díszítjük.