Rengeteg néven ismert ez a pompás, puha tésztából, lágy krémből és finom csokiöntetből álló finomság. Nálunk Nesquik szeletként ismert, talán azért, mert ezt a kakaót használjuk az elkészítés során. Természetesen bármilyen kakaó jó, a lényeg, hogy finom édes legyen. A krémhez elsősorban tejfölt használtam, amit porcukorral és habfixálóval kevertem krémessé, de akár mascarpone krémmel is helyettesíthetjük (500 g mascarpone krém, 250 ml habtejszínnel elkeverve – a habtejszínhez vaníliacukrot is adhatunk, és legalább 3 csomag habfixáló is kell hozzá). Szerző: Triniti
Rengeteg néven ismert ez a pompás, puha tésztából, lágy krémből és finom csokiöntetből álló finomság. Nálunk Nesquik szeletként ismert, talán azért, mert ezt a kakaót használjuk az elkészítés során. Természetesen bármilyen kakaó jó, a lényeg, hogy finom édes legyen. A krémhez elsősorban tejfölt használtam, amit porcukorral és habfixálóval kevertem krémessé, de akár mascarpone krémmel is helyettesíthetjük (500 g mascarpone krém, 250 ml habtejszínnel elkeverve – a habtejszínhez vaníliacukrot is adhatunk, és legalább 3 csomag habfixáló is kell hozzá). Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak