A leveles tésztából rengeteg édes és sós fogás készíthető, és most erre az olívabogyós falatkákra kelt tésztából, 4 alapanyagból esett a választásom. Az elkészítése tényleg végtelenül egyszerű, és a kevés hozzávaló ellenére tényleg nagyon finom és főleg ötletes. Természetesen a „töltelék” bátran feldobható, akár reszelt sajttal, kolbásszal, fokhagymás öntettel, apróra vágott virslivel, és ha félnénk attól, hogy a tészta szósz nélkül túlságosan száraz lesz, akkor kedvenc kencénkkel is megkenhetjük.
A leveles tésztából rengeteg édes és sós fogás készíthető, és most erre az olívabogyós falatkákra kelt tésztából, 4 alapanyagból esett a választásom. Az elkészítése tényleg végtelenül egyszerű, és a kevés hozzávaló ellenére tényleg nagyon finom és főleg ötletes. Természetesen a „töltelék” bátran feldobható, akár reszelt sajttal, kolbásszal, fokhagymás öntettel, apróra vágott virslivel, és ha félnénk attól, hogy a tészta szósz nélkül túlságosan száraz lesz, akkor kedvenc kencénkkel is megkenhetjük.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak