A pácolt marharostélyos egy tökéletes választás ebédhez vagy vacsorához. Ha előző nap volt időnk bepácolni a húst, akkor nyert ügyünk van. Én a sütés napján a húst a sütés előtt 1 órával kiveszem a hűtőből, hogy felmelegedjen, majd mindkét oldalát forró serpenyőben megsütöm, hogy jó kis kérget kapjon, ezután a sütő pedig már elvégzi a dolgát. Az eredmény egy lágy, puha, szaftos és ízes marharostélyos, aminek szinte lehetetlen ellenállni. Én petrezselymes főtt burgonyával és salátával tálalom, és mindig örömmel nézem, ahogy a család tisztára nyalja a tányért. Én bevallom, néha a finom szószt egy szelet kenyérre kenem, vagy éppen a kenyérrel szedem ki a tálból, és csak azt eszem, egy kis savanyú uborkával.
A pácolt marharostélyos egy tökéletes választás ebédhez vagy vacsorához. Ha előző nap volt időnk bepácolni a húst, akkor nyert ügyünk van. Én a sütés napján a húst a sütés előtt 1 órával kiveszem a hűtőből, hogy felmelegedjen, majd mindkét oldalát forró serpenyőben megsütöm, hogy jó kis kérget kapjon, ezután a sütő pedig már elvégzi a dolgát. Az eredmény egy lágy, puha, szaftos és ízes marharostélyos, aminek szinte lehetetlen ellenállni. Én petrezselymes főtt burgonyával és salátával tálalom, és mindig örömmel nézem, ahogy a család tisztára nyalja a tányért. Én bevallom, néha a finom szószt egy szelet kenyérre kenem, vagy éppen a kenyérrel szedem ki a tálból, és csak azt eszem, egy kis savanyú uborkával.
A receptért köszönet kiváló szakácsunknak, Blazena Sadovskának
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak