TopReceptek.hu Húsételek Csirkehús Pár perces csirkehús pác natúr joghurttal
Pár perces csirkehús pác natúr joghurttal
Recept Pár perces csirkehús pác natúr joghurttal
Kipróbálta a receptet?
Töltse fel saját képét és büszkélkedjen vele
TopPetra TopPetra    ·   6.6.2021

Pár perces csirkehús pác natúr joghurttal

Sok-sok pác és pácolási technika létezik, nekem pedig a joghurtos az egyik nagy kedvencem. Valahogy puhább és ízletesebb lesz tőle a csirkemell. Ezt a változatot kecsappal és mustárral is ízesítettem, na meg az elengedhetetlen fokhagymával.

10 perc
Elkészítés
Alapanyagok
200 g
natúr joghurt
2 kv. kanál
mustár
2 ev. kanál
kecsap
1 kv. kanál
1/2 kv. kanál
őrölt bors
2 gerezd
fokhagyma
Recept elkészítése
Nyomtatás
  1. A csirkemellet felkockázzuk vagy csíkokra vágjuk.
  2. Hozzáadjuk a natúr joghurtot, a mustárt, kecsapot. Sózzuk borsozzuk, zúzott fokhagymával tovább ízesítjük. Alaposan elkeverjük.
  3. Ízlés szerint worcester szósz vagy szójaszósz is adható hozzá, ízlés dolga. A pácban úszó csirkehúst lefedjük, akár egy éjszakra hűtőszekrénybe tesszük.
  4. Másnap kivesszük a dobozból, majd kevés olajon megpirítjuk. Tejjel vagy tejszínnel felöntjük. Ízlés szerint tovább ízesítjük.
Hozzászólás a recepthez
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás
Megjegyzés hozzáadása