Pár perces csirkehús pác natúr joghurttal

Recept Pár perces csirkehús pác natúr joghurttal
KÜLDÖTT KÉPEK

Sok-sok pác és pácolási technika létezik, nekem pedig a joghurtos az egyik nagy kedvencem. Valahogy puhább és ízletesebb lesz tőle a csirkemell. Ezt a változatot kecsappal és mustárral is ízesítettem, na meg az elengedhetetlen fokhagymával.

KÜLDÖTT KÉPEK
Előkészítés:

ALAPANYAGOK

200 gnatúr joghurt
2 kv. kanálmustár
2 ev. kanálkecsap
1 kv. kanál
1/2 kv. kanálőrölt bors
2 gerezdfokhagyma

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A csirkemellet felkockázzuk vagy csíkokra vágjuk.
  2. Hozzáadjuk a natúr joghurtot, a mustárt, kecsapot. Sózzuk borsozzuk, zúzott fokhagymával tovább ízesítjük. Alaposan elkeverjük.
  3. Ízlés szerint worcester szósz vagy szójaszósz is adható hozzá, ízlés dolga. A pácban úszó csirkehúst lefedjük, akár egy éjszakra hűtőszekrénybe tesszük.
  4. Másnap kivesszük a dobozból, majd kevés olajon megpirítjuk. Tejjel vagy tejszínnel felöntjük. Ízlés szerint tovább ízesítjük.
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás