Paradicsomos-gombás sült tészta sertéshússal

Hozzáadta: TopPetra, 9.5.2018
Kategória: Főételek, Húsételek, Sertéshús, Darált hús, Töltött és rakott receptek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
A tésztaféléket szerencsére számtalan módon el lehet készíteni. Nagyon hálás alapanyag, és a megfelelő tészta kiválasztásával a család minden tagjának örömet tudunk szerezni. Egyik nagy kedvencem a paradicsomos-gombás sült tészta sertéshússal. Többnyire akkor készítem, amikor időszűkében vagyok, mert nem vesz sok időt igénybe. A recept további nagy előnye, hogy nem kell ragaszkodnunk a fűszerekhez és a paradicsompüréhez, akár bolti, előre elkészített paradicsomos mártásokat is használhatunk. Szerző: Triniti
Hozzáadta: TopPetra, 9.5.2018
Kategória: Főételek, Húsételek, Sertéshús, Darált hús, Töltött és rakott receptek, Főétkezések, Ebéd, Vacsora
ALAPANYAGOK
- A tésztát enyhén sós vízben puhára főzzük, leszűrjük.
- A hagymát apróra vágjuk és egy kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a felszeletelt gombát és a húst, addig főzzük, amíg a hús ki ne fehéredik és meg nem puhul. Ezalatt a gomba is megpuhul.
- Hozzáadjuk a paradicsompürét, fűszerezzük, pár percig együtt főzzük.
- Hozzáadjuk a főtt tésztát és elkeverjük.