Ezt nevezem gyors vacsorának! Csak paradicsom, hagyma, fokhagyma, jó sok fűszer, a végén pedig elkeverjük a főtt tésztával. A fűszerezés csak rajtunk múlik, na meg a paradicsom állaga is. Valaki szereti, ha nagyon puha. A tetejére még sajtot szórunk, friss bazsalikomlevéllel díszíthetjük, és kész is a tálalásra. Ha tényleg nagyon kevés időm van, akkor konzerv paradicsom a nyerő választás.
Ezt nevezem gyors vacsorának! Csak paradicsom, hagyma, fokhagyma, jó sok fűszer, a végén pedig elkeverjük a főtt tésztával. A fűszerezés csak rajtunk múlik, na meg a paradicsom állaga is. Valaki szereti, ha nagyon puha. A tetejére még sajtot szórunk, friss bazsalikomlevéllel díszíthetjük, és kész is a tálalásra. Ha tényleg nagyon kevés időm van, akkor konzerv paradicsom a nyerő választás.
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak