A puha, lágy krémes sütemények egyik hercegnője a párizsi kifli. Nálunk nagyon nagy népszerűségnek örvend, megkoronázza az ünnepeket. A tésztája tojáshabból készül, amit inkább szárítunk, majd sütünk. Erre töltjük a lágy krémet, végül csokoládéval bevonjuk és élvezzük az ízeket. Az egyetlen hibája, hogy a család rögtön rácsal és elsőként tűnik el a süteményestálról. Az biztos, hogy ezt a finomságok kell a legtöbbször utántöltenem.
A puha, lágy krémes sütemények egyik hercegnője a párizsi kifli. Nálunk nagyon nagy népszerűségnek örvend, megkoronázza az ünnepeket. A tésztája tojáshabból készül, amit inkább szárítunk, majd sütünk. Erre töltjük a lágy krémet, végül csokoládéval bevonjuk és élvezzük az ízeket. Az egyetlen hibája, hogy a család rögtön rácsal és elsőként tűnik el a süteményestálról. Az biztos, hogy ezt a finomságok kell a legtöbbször utántöltenem.
Forrás: Pečené, varené s Ivou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak