Néha megkívánom a párizsi kiflit, mert egyszerűen imádom a lágy krémet és a csokiöntetet, nem is beszélve a finom tésztáról. Ráadásul a kifliket én formázom, így nagyobbakra vagy kisebbekre is készíthetem. A tésztát süteményes zsákba nyomom és már készítem is őket. Amíg a tészta sül, addig elkészítem a krémet. Titka, hogy hűtőszerkénybe kell tenni, hogy jó hideg legyen, majd a csokiöntetbe mártás előtt is hűtőszekrénybe teszem. Szerző: Triniti
Néha megkívánom a párizsi kiflit, mert egyszerűen imádom a lágy krémet és a csokiöntetet, nem is beszélve a finom tésztáról. Ráadásul a kifliket én formázom, így nagyobbakra vagy kisebbekre is készíthetem. A tésztát süteményes zsákba nyomom és már készítem is őket. Amíg a tészta sül, addig elkészítem a krémet. Titka, hogy hűtőszerkénybe kell tenni, hogy jó hideg legyen, majd a csokiöntetbe mártás előtt is hűtőszekrénybe teszem. Szerző: Triniti
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak