Párizsi krémmel töltött roló
Ki ne szeretné a csokit és a habrolót? Ez a recept ennek a két finomságnak a házasítása. Tökéletes!
KÜLDÖTT KÉPEK
Hozzáadta: TopPetra, 22.3.2022
Kategória: Desszertek, sütemények, Édes főételek
Előkészítés:
Sütés/főzés:
ALAPANYAGOK
Krém:
100 gétcsokoládé
250 mlhabtejszín
Leveles tészta
Kell még:
Tojás kenéshez
Darált mogyoró vagy dió szóráshoz
- A párizsi krém alapját előző nap elkészítjük. A tejszínt edénybe öntjük, beletorük a csokit és addig melegítjük, amíg a csoki fel nem oldódik. Kihűtjük, legalább 12 órára hűtőszekrénybe tesszük.
- A tésztát kicsomagoljuk, csíkokra vágjuk, majd rolóformákra csavarjuk. Sütőpapírral kibélelt tepsire tesszük, felvert tojással megkenjük, aprított vagy darált mogyoróval megszórjuk. 200 fokos sütőben 8 percig sütjük.
- A csokis habtejszínt habbá verjük, süteményes zsákba töltjük, ezzel töltjük meg a rolókat.
Chcete si přečíst tento recept v češtině? Prohlédněte s Trubičky s pařížským krémem.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Trubičky s parížskym krémom.
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Rurki z paryskim kremem.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Schaumrollen mit Pariser Creme an.
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS