Gyors ebéd? Naná! Csirke, gomba, vöröshagyma, a többi pedig már csak az íz kedvéért. A szaft lágy és krémes, a jó minőségű főzőtejszínnek és az ízeknek köszönhetően, a csirke lágy és puha, az ízvilág pedig az egyszerű fűszereknek és chilli paprikának köszönhetően kellően pikáns. Amíg a mártás készül, a rizst is el tudjuk készíteni.
Gyors ebéd? Naná! Csirke, gomba, vöröshagyma, a többi pedig már csak az íz kedvéért. A szaft lágy és krémes, a jó minőségű főzőtejszínnek és az ízeknek köszönhetően, a csirke lágy és puha, az ízvilág pedig az egyszerű fűszereknek és chilli paprikának köszönhetően kellően pikáns. Amíg a mártás készül, a rizst is el tudjuk készíteni.
Forrás: Maminajela
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak