Ez a pikáns pulykacomb bizony előkészületeket igényel, de higgyétek el, megéri a fáradozást. Minél tovább van a finom, ízes pácban, a húst annál jobban átjárják a karakteres ízek és aromák, és bizony annál szaftosabb és finomabb lesz. A sütés már nem bonyolult, sárgarépával és vöröshagymával együtt sütöttem, lefedve, egy órát, majd fél óra további sütés következett egy kevés vörösboros locsolást követően.
Ez a pikáns pulykacomb bizony előkészületeket igényel, de higgyétek el, megéri a fáradozást. Minél tovább van a finom, ízes pácban, a húst annál jobban átjárják a karakteres ízek és aromák, és bizony annál szaftosabb és finomabb lesz. A sütés már nem bonyolult, sárgarépával és vöröshagymával együtt sütöttem, lefedve, egy órát, majd fél óra további sütés következett egy kevés vörösboros locsolást követően.
Forrás: Vaření a pečení s láskou
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak