Ha kacsingatunk a kelet konyha felé, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a pirított pikáns-joghurtos csirkemellet. Finom, fűszeres, szaftos, és finom jázminrizzsel tálalva az igazi. Én nagyon csípősre szoktam fűszerezni, mivel a család odavan a csípős ízért. A szójaszósz és chili szósz szerencsére már könnyen beszerezhető, és a szárított paradicsom is kapható már nagyobb bevásárlóközpontokban, így az elkészítése tényleg nem ütközik különösebb akadályokba.
Ha kacsingatunk a kelet konyha felé, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a pirított pikáns-joghurtos csirkemellet. Finom, fűszeres, szaftos, és finom jázminrizzsel tálalva az igazi. Én nagyon csípősre szoktam fűszerezni, mivel a család odavan a csípős ízért. A szójaszósz és chili szósz szerencsére már könnyen beszerezhető, és a szárított paradicsom is kapható már nagyobb bevásárlóközpontokban, így az elkészítése tényleg nem ütközik különösebb akadályokba.
Szerző: Naďa I. (Rebeka)
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak