A piskótás-tejfölös eperbomba hihetetlenül finom és frissítő desszert. Jó hidegen tálalva az igazi, így nem árt ezt a finomságot előző nap este elkészíteni. Sütni nem kell, csupán jó adag piskóta, tejföl (és cukor az ízesítéshez) és friss eper kell hozzá. Az alapanyagokat egymásra rétegezzük, egy napra hűtőbe tesszük, másnap pedig meglepjük vele a családot és magunkat is. Ha egy kicsit meg szeretnénk bolondítani, akkor a tejfölt két részre oszthatjuk, majd az egyikbe kakaót keverünk.
A piskótás-tejfölös eperbomba hihetetlenül finom és frissítő desszert. Jó hidegen tálalva az igazi, így nem árt ezt a finomságot előző nap este elkészíteni. Sütni nem kell, csupán jó adag piskóta, tejföl (és cukor az ízesítéshez) és friss eper kell hozzá. Az alapanyagokat egymásra rétegezzük, egy napra hűtőbe tesszük, másnap pedig meglepjük vele a családot és magunkat is. Ha egy kicsit meg szeretnénk bolondítani, akkor a tejfölt két részre oszthatjuk, majd az egyikbe kakaót keverünk.
Blogom: Receptyakeber
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak