Ponty vöröshagyma- és fokhagymaágyon

Recept Ponty vöröshagyma- és fokhagymaágyon

Hozzáadta: TopPetra, 19.3.2021

Kategória: Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Grill és BBQ, Grillezett halak

KÜLDÖTT KÉPEK

Ízletes ponty vöröshagyma és fokhagyma ágyon. Rizzsel és főtt burgonyával is tökéletes. Szerző: siesta

KÜLDÖTT KÉPEK

Hozzáadta: TopPetra, 19.3.2021

Kategória: Főétkezések, Ebéd, Vacsora, Grill és BBQ, Grillezett halak

ALAPANYAGOK

Szükségünk lesz:

1 dbponty
3 dbnagyobb vöröshagyma
5 gerezdfokhagyma
édes őrölt pirospaprika
vaj

ELKÉSZÍTÉS MENETE

NYOMTATÁSMENTÉS
  1. A megmosott és előkészített pontyot patkóra vágjuk. Még egyszer jó alaposan megmossuk, majd megszárítjuk.
  2. A tepsi aljára tesszük a megtisztított a vékonyra szeletelt vajat, erre szórjuk rá a vékonyra szeletelt fokhagymát. A halszeleteket jó alaposan sózzuk, ezután mindkét delét pirospaprikával is megszórjuk. A halszeleteket rátesszük a hagymaágyra.%1
  3. A vöröshagymát félhold alakúra vágjuk, rátesszük a halszeletekre.
  4. 180 fokra előmelegített sütőben 50 percig sütjük. Friss kenyérrel tálaljuk.%2
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS A RECEPTET
INSPIRÁCIÓ MINDEN NAPRA
RECEPT HOZZÁSZÓLÁS
Válasz a felhasználó megjegyzésére megszakítás