Ismét egy gyors vacsoraötlet a zöldséges csirkehús kedvelőinek. Nem titok, a csirkehúst póréhagymával dobjuk fel, na meg persze egy kevés fokhagymával, sóval, borssal és szójaszósszal is ízesítjük. Hogy a mártás kellően sűrű legyen, a csirkemell csíkokat nemcsak sózzuk és borsozzuk, hanem kukoricakeményítővel is megszórjuk. A szaftot a húslén kívül a tejszín adja. Nem marad más hátra, mint főtt tésztával elkeverni és jóízűen elfogyasztani. Szerző: Danka
Ismét egy gyors vacsoraötlet a zöldséges csirkehús kedvelőinek. Nem titok, a csirkehúst póréhagymával dobjuk fel, na meg persze egy kevés fokhagymával, sóval, borssal és szójaszósszal is ízesítjük. Hogy a mártás kellően sűrű legyen, a csirkemell csíkokat nemcsak sózzuk és borsozzuk, hanem kukoricakeményítővel is megszórjuk. A szaftot a húslén kívül a tejszín adja. Nem marad más hátra, mint főtt tésztával elkeverni és jóízűen elfogyasztani. Szerző: Danka
Rövid videó kóstolók, ennek nem lehet ellenállni
Válasszon egy helyen a legjobb receptek közül
Minden nap tipp ízletes fogásokra az egész családnak